Today's look | White striped blazer

Dagens outfit | Jeg er vild med neutrals.

Dagens outfit

 

Heej med jer igen,

Jeg tænkte lige at give endnu en lille opdatering på dagens outfit, som er noget jeg gerne vil gøre noget oftere. Egentlig fordi, at det er noget jeg selv godt kan lide, men også fordi at jeg gerne vil opdatere bloggen noget oftere. Idag har jeg været iført denne lækre fløjls agtige skjorte fra Minimum Fashion, og de her mega komfortable hvide bukser fra Nelly, mine Balenciaga sneakers og en trenchcoat fra Vila Global.

 

Dagens outfit

 

Jeg er virkelig blevet vild med neutrale farver, eller det har jeg egentlig altid været. Men jeg er blevet endnu mere glad for det nu. Jeg synes virkelig bare det giver et nice look at blande forskellige neutrale farver og sammensætte det så det bliver feminint men også casual. Dagens look er også et look jeg vil tage på, på arbejdet noget oftere, da jeg synes det afspejler et rimeligt business casual look. Jeg kan godt lide at være komfortabel på jobbet, men samtidig se raffineret ud, hvis i forstår jeg mener, haha?

 

Dagens outfit

 

Idag, har været en stille og rolig dag, som altid starter min dag på arbejdet. Men idag tænkte jeg at gøre noget nyt. Jeg har nemlig i noget tid ikke har haft mulighed for at træne efter arbejde, som jeg plejer at gøre. Det er egentlig en vildt latterlig undskyldning, men sagen er at mine sko vitterligt er blevet for slidte. De har et år bag sig nu, og er simpelthen blevet tortureret igennem. Så, idag tænkte jeg at få noget motion alligevel, og valgte derfor at gå hjem fra arbejde istedet for at tage bussen. Det er godt og vel omkring 7km. og det tog mig halvanden time. Det var virkelig dejligt, og vejret var heldigvis mega godt idag så turen blev rarere. Jeg elsker faktisk at gå lange ture, så synes ikke 7km var så slemt, men jeg kunne godt mærke at trangen for at komme hjem var på fuld knald. En lang arbejdsdag gør bare en træt og mindre overskudsagtig, er det ikke rigtig? – eller er det bare mig..?

 

Dagens outfit

 

Jeg har længe ikke gjort brug af denne fine taske fra Camelia Roma. Men den har jeg nu fundet frem igen, og jeg bliver bare mere og mere glad for den. Jeg synes virkelig bare, at den har en perfekt størrelse og så er farven jo bare perfekt at sætte sammen til næsten alt i mit klædeskab. Hvad synes i om den? – Jeg overvejer om jeg skal købe modellen bare i andre farver. Kvaliteten er nemlig helt i top, og der er ikke tegn på slid, endnu.. og jeg har altså haft den i over t0 år nu. Især til prisen, som ligger på omkring de €100 så er det virkelig et godt køb. Den tror jeg virkelig aldrig jeg kommer til at skille mig af med.

Fortæl mig endelig hvad i synes, og om i kan lide disse indlæg, hvor jeg fortæller lidt mere om min dagligdag og lægger outfit billeder op på bloggen.

 

xoxo

 

Hugs & Kisses
Julia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today's look | White striped blazer