The perfect pair of heels on a budget from Zara

Today’s look | White striped blazer

blazer
Heej piger,

Så er today’s look oppe på bloggen. Jeg har idag stylet hele mit outfit i 3 forskellige hvide farver, hvilket egentlig er noget jeg aldrig plejer at gøre. Men nu synes jeg ligesom lige at jeg ville prøve det, og det er blevet taget ret godt imod på min instagram, hvor jeg først har lagt et billede op til morges. Jeg er helt vild med min nye stribede blazer fra minimum, som i kan finde lige her

blazer

Den hvide trøje jeg har på er også fra Minimum, eller rettere sagt deres søster brand Moves by Minimum, og trøjen kan i finde lige her

blazer

Jeg har idag været sammen med en veninde, hvor vi var ude og skyde billeder også tog vi til presse event hos Goodiebox.nl som var meget sjovt med lækker kage og drinks. Jeg håber i har haft en skøn dag.

drinks

xoxo

Hugs & Kisses
Julia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect pair of heels on a budget from Zara