Download 20 gratis Instagram story highlight templates til din profil

The perfect pair of heels on a budget from Zara

zara heels

Heej med jer skønne mennesker,

Her kommer et lille oplæg om nogle ret lækre stiletter, som at jeg har fået anskaffet mig fra Zara. De er det helt perfekte eksempel på noget minimalistisk men også lidt edgy. Jeg synes hælen på dem er helt vildt god, da den stadig giver et feminint touch men heller ikke er alt for høj. Derfor synes jeg sagtens man kan bruge denne stilet fra zara til hverdag. Jeg synes generelt at sko fra Zara er super lækre, prisen er nemlig god og så synes jeg faktisk, at deres sko er helt vildt behagelige at have på iforhold til så mange andre brands, der nogen gange kan være dyrere.

De kan findes lige her: Sandaler i skind med medium hæl

xoxo

Hugs & Kisses
Julia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Download 20 gratis Instagram story highlight templates til din profil