Unboxing | Louis Vuitton & Céline unboxing video

Travel vlog | 4 days in Morocco with Royal Air Maroc

Travel vlog

Heej piger,

Det er ved at være noget tid siden jeg har opdateret bloggen, men jeg er tilbage nu med en lækker travel vlog, fra min tur i Marokko. Jeg var afsted for ca. 2 uger siden, sammen med nogle andre søde danske influencers. Vi var afsted i ca. 4 dage, hvor vi først tilbragte en dag i Casablanca. Derefter fløj vi til Dakhla, hvor vi tilbragte resterende dage. Det var en super fin tur, selvom vi døjede med ret meget blæst og kulde om natten. Jeg elsker Marokko, og vil virkelig gerne besøge landet igen. Men for nu, har jeg samlet de bedste klip og higlights fra turen på min youtube kanal, og jeg håber som altid i vil se med og give den et like og subscribe.

I kan se videoen lige her; Travel vlog | Morocco

Kys kys

Julia

Hugs & Kisses
Julia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Unboxing | Louis Vuitton & Céline unboxing video