Konkurrence: Deltag i konkurrencen om et par lækre solbriller fra Smarteyes

Photoshoot med min kæreste i Amsterdam

Photoshoot

For et par dage siden var jeg inviteret af en fotograf til et photoshoot i Amsterdam. Fotografen kontaktede mig på Instagram og var ret interesseret i at få min kæreste med på billederne, hvilket jeg synes lød som en super god ide. Vi valgte et tema for dagen, hvilket var “Playfull & Romantic”. Vi skød billederne i den nye metro i Amsterdam, som er Nord og Syd linjen da der nemlig ikke er så mange mennesker, der bruger denne linje endnu.

Fotografen var super professionel og dygtig, og jeg må indrømme at dagen bare gik mega hurtigt, selvom jeg nu godt kan synes det kan være lidt akavet sådan noget. Jeg nemlig ikke den fødte model overhovedet!

I kan tjekke fotografen ud her: @Kateadamenko og første del af billederne er nedenfor, hvad synes i om dem?

Photoshoot

Photoshoot Photoshoot

Hugs & Kisses
Julia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Deltag i konkurrencen om et par lækre solbriller fra Smarteyes