Izabel Camille: Ny smykke kollektion fra min yndlings danske smykke designer.

Konkurrence: Deltag i konkurrencen om et par lækre solbriller fra Smarteyes

Konkurrence*Denne konkurrence er lavet i samarbejde med Smarteyes.

Hej skønneste mennesker, 

Jeg har i samarbejde med Smarteyes fået lov til at lave en konkurrence. I kan nu vinde et par selvvalgte briller fra en af Smarteyes butikkerne i Danmark (Det er derfor vigtigt at man er bosat i Danmark for at deltage i denne konkurrence, da brillerne skal hentes i en lokal Smarteyes butik).

Denne konkurrence foregår på Instagram, så jeg henviser lige til mit seneste post, hvor i netop kan deltage i konkurrencen om et selvvalgte par briller lige her.

Hvis i har fulgt med i noget tid, så har i måske bidt mærke i, at jeg næsten ikke går udenfor en dør uden et par solbriller. Især er jeg helt besat af de her slags solbriller, som egentlig er ret gennemsigtige men stadig beskytter mod solen. Jeg har især i sommers gjort brug af dem som et slags “filter”, da jeg har gået meget uden mascara og ved så at anvende et par briller synes jeg ihvertfald selv, at jeg har set lidt mere “smart” ud. Fik i den? – at se smart ud, som i Smarteyes. hahah 😀 Ej, det her indlæg er skrevet alt for tidligt om morgenen og mine jokes er nok ikke så sjove, men i skulle ikke snydes for en lille en her til morgen.

Men som sagt foregår konkurrencen på Instagram, som i kan deltage i lige her.

Obs. Konkurrencen ender søndag d. 14/10 kl. 20.00 og bliver offentliggjort på Instagram. 

Hugs & Kisses
Julia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Izabel Camille: Ny smykke kollektion fra min yndlings danske smykke designer.