Fun Facts: 10 sjove facts om mig som i nok ikke vidste.

Amsterdam: Nye planer & beslutninger omhandler Amsterdam som mit nye hjem.

amsterdam

Amsterdam bliver mit nye hjem!

Ja som i kan læse i overskriften så flytter jeg ikke til København alligevel. Beslutningen blev taget henover sommeren, som vi har tilbragt i Amsterdam. Vi har simpelthen valgt at blive i Holland, da vi ikke rigtig kan se os selv bo i København på nuværende tidspunkt. Jeg har droppet at starte på studiet (kandidaten i denne omgang) og vælger derfor at gå all in på bloggen, de sociale medier og har også fået mig et spændende 9-17 job.

Ja, jeg har haft lidt blandede følelser omkring det, at springe ud i noget jeg egentlig ikke har planlagt mere nøje. Men jeg tænker det er ved at være på tide at jeg lever mit liv efter min passion og drøm. Da jeg flyttede tilbage til DK i November sidste år, efter at have boet i Amsterdam, var det kun pga. helbred at jeg flyttede tilbage.

Kan i læse om, i et tidligere indlæg nedenfor:

ACNE: ALLERGIVENLIG LIVSSTIL, STRESS OG ACNE FRI PÅ 6 MÅNEDER

At vælge efter ens hjerte: 

Da jeg kom ind på kandidaten i København var jeg ikke 100% solgt, og egentlig sagde jeg hele tiden til min kæreste; “lad os nu bare flytte tilbage til Amsterdam”. Selvom jeg er bange for hvad den næste tid bringer, og jeg for første gang i mit liv vælger udenom studiet, så er det på tide at jeg går mine egne veje. Det tror jeg bare, at jeg vil blive gladest for i sidste ende. Derudover fik min kæreste tilbudt et godt job i Amsterdam, som han ikke kunne sige nej tak til.

Nye møbler:

Men nu til det sjove! Vi skal jo flytte, og dette indebærer at aaaaalt hvad jeg ejer i Danmark skal enten med eller sælges. Alle store møbler sætter vi til salg, og dermed skaber vi et helt nyt hjem i Amsterdam. I må derfor gerne komme med forskellige inspirationssider til boligindretning, hvis i kender til sådan nogle. Det ville gøre os super glade 😀 (mest mig, tror jeg haha). Men jeg tænker lidt at jeg vil holde jer opdateret omkring, hvordan det kommer til at gå og selve indretningen.

Hugs & Kisses
Julia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fun Facts: 10 sjove facts om mig som i nok ikke vidste.