Budget vs. Designer: Trendy Designer tasker vs. budgetvenlige tasker.

Nelly: Mine seneste køb fra Nelly

Mine seneste køb fra Nelly
nelly
1. Pattern Detail Knit | 2. Old Stories Highwaist | 3. Ciao Bella Top | 4. Bartier Satin Dress | 5. Buckle Boot | 6. Disco Bicycle Shorts

Hey babes,

Nelly er et af mine favorit online shopping sider pt. og jeg tænkte at jeg lige ville dele mine seneste nye køb med jer. Kender i det når man bare har en mega dårlig dag og alting bare er super øv? Dette er resultatet af sådan en dag. Jeg føler ikke lige fortiden at alt går som det skal, og nye udfordringer i mit liv gør at jeg er i en svær situation pt, men nok om det! Den bedste medicin på en dårlig dag er nemlig at gøre sig lidt online shopping, eller det hjælper ihvertfald mig en smule for at få tankerne på noget andet. Jeg har bestilt disse lækre sager fra Nelly og jeg kan simpelthen ikke vente med at få dem luftet her i Holland.

Hvilke nogle kan i bedst lide? Mine favoritter er nok de sorte støvler og den kamelfarvede top. <3

 

Hugs & Kisses
Julia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budget vs. Designer: Trendy Designer tasker vs. budgetvenlige tasker.