Lip Filler: Jeg har fået lavet mine læber hos Your Age.

Amsterdam: Mine seneste uger tilbragt i Amsterdam i billeder.

amsterdamamsterdam
Heej i skønne mennesker derude, her kommer en lille hilsen fra Amsterdam.

Jeg har ikke været så aktiv på det seneste grundet at jeg simpelthen har haft så travlt med holde fri. haha 😀 Ja, det lyder måske skørt. Men jeg har virkelig bare haft brug for at koble fra. Og ikke tænke på så meget andet end, hvad det næste jeg skal spise bliver. Men derfor tænkte jeg alligevel at i ikke skulle snydes fra at se, hvad jeg har haft gang i. Så derfor bliver dette indlæg super kort, men med mange billeder fra de sidste par uger i Amsterdam.

Amsterdam

amsterdam

 

Hugs & Kisses
Julia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lip Filler: Jeg har fået lavet mine læber hos Your Age.