Midnight craving & snack tips with Yogi tea

Lip Filler: Jeg har fået lavet mine læber hos Your Age.

Lip filler

Heej søde dejlige mennesker, 

For nogle uger siden lagde jeg et billede op af mit besøg hos “Your age” klinikken i Aarhus, hvor jeg fik lavet en kosmetisk behandling. Som det står så fint i overskriften så fik jeg lavet mine læber også det man kalder lip fillers. Jeg vil super gerne dele lidt ud omkring oplevelsen og om det at få lip filler, da der er mange delte meninger om det.

Tvivlen kom mig til gode:

Jeg har længe gået med tanken om jeg skulle få det gjort eller ej, og undersøgte diverse steder for deres ekspertise og behandlingsformer. Jeg blev enig med mig selv om at det skulle være et sted jeg ville føle mig tryg og ikke mindst behageligt til mode og ikke mindst taget seriøst. Efter lange research timer fandt jeg frem til “Your Age” som er en klinik beliggende både i Aarhus og i Silkeborg som specialiserer sig indenfor kosmetiske behandlinger.

Beliggenhed: 

Siden jeg på daværende tidspunkt boede i Aarhus var det oplagt at vælge klinikken som ligger i hjertet af Aarhus, faktisk kun et stenkast væk fra min gamle lejlighed. Jeg må ærligt indrømme at jeg op til flere gange er gået forbi Your Age skiltet og set søde Rikke Thorsen (Direktør, Kosmetisk sygeplejerske, træner/underviser) ansigt på det, som tiltrak mig. Hvilket også gjorde at jeg i sidste ende valgte Your Age som min behandler. Jeg fandt så hurtigt ud af at alt personalet er lige så åben og søde at se på som Rikke selv. En fantastisk atmosfære og stemning i klinikken, hvor man faktisk føler sig helt hjemme.

Lip filler

Min første konsultation: 

Jeg havde min første konsultation for ca. 3 uger siden, hvor samtalen gik lidt ud på, hvad vi forventede af hinanden og ikke mindst hvad jeg gerne ville have lavet. I min situation så omhandlede det mine læber for nu. Som sagt så har jeg længe (nogle år faktisk) været ked af min profil og at min underlæbe går langt ind i forhold til min overlæbe. ja, nogen vil jo nok mene at det er helt skørt, men jeg synes at man idag skal gøre hvad man har lyst til, hvis det gør en gladere. Mulighederne og teknologien er der, så hvorfor ikke forbedre sig selv, hvis man kan og har lyst. Det gode ved Your Age er også at til samtalen blev der hurtigt nævnt at gik jeg efter et “Angelina Jolie look”, jamen så var det ikke det rette sted. Your Age, går efter et naturligt look og vil gerne fremhæve naturlig skønhed.

Selve behandlingen:

Når man vælger Your Age som sin behandler og kosmetiske rådgiver, er man sikret en rådgivning og behandling der hviler på mange års erfaring og tusinder af behandlinger bag sig. Hvilket kun gjorde at jeg så frem til denne dag og følte mig super tryg. Jeg må dog indrømme at jeg var lidt nervøs eftersom det var min første gang og især nåle kan gøre mig ubehageligt tilpas.

Men jeg blev taget så godt imod og bedøvelsen gik ind og tog det værste smerte. jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg ikke kunne mærke noget som helst, men et lille nip og prik kom der til tider. Det var nok værst i overlæben. Men ellers gik det virkelig godt og der er intet at være bange for. Efter behandlingen kan der ske det at man vil oftest være hævet i nogle få dage efterfølgende, og man kan faktisk også risikere at få små blå mærker omkring læberne. Dog er dette helt normalt og det endelige resultat kan ses rigtigt efter 3 uger.

Efter behandlingen: 

Som nævnt ovenfor kan der sagtens forekomme noget hævelse, blå mærker og måske endda allergisk reaktion. Dog kan man tage antihestaminer som der vil hjælpe på dette. Læberne kan være ret ømme efter behandlingen så en god ide er nok ikke at drikke varmt eller spise suppe, da det kan fremme hævelsen og gøre lidt ondt. Ellers kan man altså sagtens spise uden problemer. Det er også vigtigt at man ikke lægger makeup på i de første par timer, og faktisk bare giver lov til at læberne og huden omkring får ro. Min hævelse forsvandt faktisk allerede på 3. dagen, hvilket jeg tror er ret hurtigt i forhold til andre jeg har hørt om der også fik blå mærker og hævelsen varede længere. Læberne føltes dog lidt ømme i noget tid og jeg har kunne mærke lidt kugledannelse, dog hjælper det at massere læberne hvorefter denne følelse i læben forsvinder.

 

Her er billeder før og lige efter behandlingen:

Her er det endelige resultatet efter 3 uger:

Lip filler

Lip filler

Lip filler

Som i kan se er resultatet meget naturligt og ikke overdrevet på nogen måde. Jeg er så vild med det og føler virkelig symmetrien i mit ansigt bare spiller top nu. Jeg ved med 100% sikkerhed at det er noget jeg vil blive ved med og specielt oplevelsen hos Your age har gjort at jeg ser frem til næste gang jeg skal derind allerede.

Hvis nogle af jer overvejer at få lavet en kosmetisk behandling om det er læber eller andre ting i går og gerne vil fremhæve, reducere eller forbedre så kan jeg virkelig varmt anbefale “Your Age”.

Hugs & Kisses
Julia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Midnight craving & snack tips with Yogi tea