Giveaway: Vind lækre produkter fra Clinique. Your new partners in crime!

Midnight craving & snack tips with Yogi tea

Hej cuties,

Har i også svært ved at holde jer væk fra chokoladen om aftenen ligeså snart i har smidt jer på sofaen efter aftensmaden, så har jeg nu et godt tip til en sundere erstatning. Den vil ihvertfald ikke give jer dårlig samvittighed og er et super godt alternativt til chokoladen eller hvad man nu ellers har lyst til.

Ugens tip:

Det er så simpelt som det overhovedet kan være: Det er nemlig bare te! … ja du læste rigtigt, te! Men det er altså ikke en hvilken som helst te, det er nemlig denne Yogi tea med choko mint smag (se billedet nedenfor).

tip

Den tilfredsstiller bare din trang til chokolade så enkelt er det. Jeg har nu siden jeg fik teen drukket den hver gang jeg har haft lyst til søde sager og jeg må altså sige at den gør sit trick. Da jeg nævnte det overfor min mor løb hun seriøst straks ned i Føtex og købte den! Hun var sådan rimelig hook på at hun kunne erstatte chokoladen med te! Det er da også genialt, og er man nu på slankekur og bare har mega svært ved at undvære alle de søde sager så er dette altså en rimelig god løsning tænker jeg.

Credit:

Jeg vil ikke tage æren af dette tip. Faktisk da jeg var i København og besøge de søde piger fra Presskontakterna gav de mig bare et mega godt råd i forhold til snacks og trangen til dem, da snakken gik på at vi elskede at snack den. Jeg synes nemlig det er det sværeste at vænne sig af med, hvis man gerne vil bevæge sig hen imod en sundere livsstil. De nævnte derfor denne Yogi te med choko/mint smag og det første de sagde var nemlig at man godt kunne tænke “ad” i første omgang, men at teen faktisk er sindssygt god. Og efter at jeg selv gik hjem og prøvede den kan jeg virkelig forstå hvad de mente med det og det kan varmt anbefales. Den er blevet til et must i mit køkken stash, og jeg bruger den nemlig nu som erstatning til min snack lyst.

Til jer der skal have crisp:

Nu snakkede jeg så godt nok med min bedsteveninde som er personlig træner og går meget op i sund livsstil dog har hun nemlig også svært ved at vænne sig af med “snack vanen” og især hos hende er det trangen til crisp og at spise. Det forstår jeg også udmærket godt, og den trang har jeg også selv. Derfor vil te i første omgang nok være mega nederen, men hvis i smager den så vil den netop give jer den der meget mætte følelse pga. chokoladen.

Jeg håber i kan bruge dette lille tip, og tænker at jeg fremover vil dele flere af sådan nogle små tips i fremtiden, hvis i synes om det. Derfor kan i jo smide mig en kommentar om hvad i gerne vil se mere af! Ellers så blogges vi ved. <3

 

(Yogi teen er sponsoreret af presskontakterna, dog er meningen min egen og personlig).

Hugs & Kisses
Julia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway: Vind lækre produkter fra Clinique. Your new partners in crime!