Aarhus guide: 10 great places to enjoy the sun in Aarhus

Giveaway: Vind lækre produkter fra Clinique. Your new partners in crime!

Giveaway with Clinique

Heej skønne jer,

It’s Giveaway time! Det er ved at være længe siden at jeg har lavet en giveaway, så nu synes jeg at det var ved at være på tide til at forkæle jer lidt. Jeg har modtaget x2 af nogle virkelig skønne produkter fra Clinique og har dermed fået lov til at dele dem med jer så i kan prøve de samme produkter af som mig. Hvor fedt er det lige? <3

I denne Giveaway kan man vinde disse produkter: 
1. High Impact Mascara: 

Fordele: Volumized.

Det er en kicks beauty awards 2018 mascara der giver øjeblikkelig drama for dine vipper, masser af lækker volumen for hvert en enkelt vippe. Den gør vipperne tykkere, klarere og har en dyb farve der dramatiserer dit look. Jeg er så vild med den, og det er en mascara jeg har brugt i et års tid nu, så kan virkelig varmt anbefale den.

Den er allergi testet. 100% parfume fri og olie fri.

2. Take The Day Off Cleansing Oil: 

Hudtyper: Alle.

Det er en makeup rense olie til øjeblikkelig opløsning af fastholdende ansigts makeup, olie og urenheder. Denne magtfulde olie kan fjerne alle spor af din makeup og urenheder. Den kan anbefales til alle hudtyper, den er nem at bruge og fjerne med vand og efterlader ingen rester.

Den er allergi testet. 100% parfume fri.

 

Jeg har været så glad for disse produkter, så er bare mega glad for at jeg kan dele oplevelsen med jer. Disse produkter bliver uden tvivl jeres nye partners in crime!

Konkurrencen: 

Denne giveaway foregår på Instagram: For at vinde skal i følge reglerne beskrevet på billedet nedenfor på min Instagram, klik her: @juliamatyjasek  for at gå direkte til billedet og deltage i konkurrencen.

Giveaway with Clinique

Giveaway with Clinique

Held og lykke til jer alle! Konkurrencen ender mandag d. 25.06.18 kl. 20.00 og vil blive kontaktet på IG via DM.

(Konkurrencen er lavet i samarbejde med “clinique”). 

Hugs & Kisses
Julia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus guide: 10 great places to enjoy the sun in Aarhus