A fashion rule not to break: Mit første Interview som Influencer af LookVine

Tinder dating: True confessions of a retired tinderella.

tinder

Heey babes,

Tinder dating er emnet i dagens indlæg, hvor jeg vil dele lidt sjove historier og minder omkring mit gamle Tinder dating liv. Jeg vil snakke lidt om hvordan det positivt og negativt har påvirket mit liv. Nu hvor vejret heller ikke er med os og du måske ligger og feder den på sofaen efter en lang arbejdsdag kan du kan jo lige snuppe et glas vin, læne dig tilbage på sofaen og læse med mens jeg deler mine max pinlige og sjove historier. 

Ærlige bekendelser af en pensioneret Tinderella 

Det slog mig pludselig en dag at jeg fuldstændig havde slået hovedet, da det brændende ild logo fra den hotteste dating app var installeret og slettet for 5.7684 gang på min iphone. Ja, det er nemlig rigtigt mit Tinder dating liv var en kæmpe rutsjebane og man kunne faktisk godt kalde mig for en professionel swiper “to tha right and to tha left”. Det lyder nok lidt psykotisk for nogle af jer, og andre genkender måske denne følelse. Men jeg kan næsten garantere jer, at hvis i begynder at bruge “denne app” så vil i få problemer med at lægge den fra jer igen.

Det hele begyndte med nysgerrigheden selv 

Det hele startede, da min bedsteveninde igennem mange år synes jeg skulle påbegynde min kærligheds affære på denne lækre app. Jeg må da indrømme at jeg var da helt klart nysgerrig, alle var jo igang med at bruge den og man hørte jo succeshistorier omkring folk havde mødtes og det bare spillede og de blev sidenhen kærester. Min hensigt var nok på daværende tidspunkt ikke at finde en kæreste, det var mere for at have det sjovt og møde nye mennesker (kan man tillade sig at sige det?).

Efter noget tid blev jeg en gal person

Jo mere du bruger appen, desto mere finder du ud af at alle, bogstaveligttalt ALLE er på Tinder! Fra de desperate fyre der stadig bor hjemme (Vil jeg komme nærmere ind på senere) til business manden der leder efter et nemt “hook up”. Jeg tror selvfølgelig på at det uden tvivl har gjort millioner af mennsker rundt omkring i verden gladere ved at hjælpe dem med at finde deres partnere. Det gør datinglivet nemmere ved at det første skridt er digitalt, istedet for fysisk og har nok især hjulpet folk med lavt selvtillid. Du sidder jo praktisktalt derhjemme på sofaen og ligner lort måske og møder kommende dating muligheder.

Den desperate fyr der stadig bor hjemme

Tilbage til den desperate fyr der stadig bor hjemme! Jeg må indrømme at jeg havde nogle stykker at vælge imellem og synes også det var sjovt nok at gå på date, man er vel altid nervøs. Men det er vel en god måde at møde nye mennesker på og også netværke især når man bor i udlandet. Tro det eller ej så har jeg faktisk fået nogle gode venskaber ud af Tinder dates og netværket en del på den måde. Dog har jeg selvfølgelig også haft lidt uheldige scenarier og det er ligepræcis den som jeg gerne vil ind på nu! Jeg havde skrevet med den her fyr lidt frem og tilbage og synes hans billeder så rigtig fine ud. Jeg havde nu rimelig travlt på studiet på daværende tidspunkt så synes nu ikke lige tiden var der til en date.

Men som han nu spurgte sødt om vi ikke bare skulle tage en øl om aftenen tænkte jeg jo at jeg nok også trænger til en lille pause fra læsningen (kreativitet kommer jo også ofte af at opleve nye ting ikk?) 😉 Nå 0kay, han lød jo rimelig interessant; selvstændig møbelsnedker, 25 år, høj og mørkhåret, ja så kræsen er jeg heller ikke..

Dagen kommer, hvor vi skal mødes, eller rettere sagt aftenen. Han er nemlig en rigtig gentleman, da han henter mig i sin lækre stationcar og kører mig ud til en hollandsk lille ferieby der godt nok er død den aften. Vi går ind på den mest lumske bar der findes som selvfølgelig også er tom og får os en øl. Snakken den går okay, jeg må indrømme at det er mig der fører samtalen og får ham udspurgt en del omkring hans liv.

Jeg får så til min nysgerrighed alle kortene på bordet fra hans side; Bilen var forældrenes, Han boede stadig hjemme og havde aldrig prøvet at bo selv, var 29 år og ikke 25 (not that it matters) men hvorfor lyve om sin alder som fyr? – er det ikke mere os kvinder der gør det af en eller anden mærkelig grund? og han var på ingen måde selvstændig men var arbejdsløs og havde en hobby som møbelsnedker. Alle mine alarmklokker ringede og jeg var ret så forbavset. Jeg var dog cool og tænkte; okay don’t make a scene! Men bad ham pænt om at køre mig hjem, da jeg havde en lang dag forud næste dag.

Vi talte aldrig sammen igen!

I begyndelsen troede jeg, at jeg var bedre end alle andre – jeg skulle jo bare have det sjovt. Men ved du hvad… Ingen er BEDRE end de andre derude. Alle er interesserede og har potentiale til at blive afhængige af Tinder.

Men lad mig dele mine resultater med dig omkring markedet:

Hvad jeg fandt ud af ved brug af Tinder:
Brugerne kan deles op i fire kategorier:
  1. Den kedelige.
  2. Den ensomme
  3. Dem, der søger et rebound efter et smertefuldt afsluttet forhold, (btw så vil de ikke tøve med at fortælle dig, at de er på jagt efter at slette deres dårlige minder, ved brug af dig).
  4. Er alle de øvrige, for det meste folk med særlige problemer eller ønsker.

De er super ærlige, jeg synes de fleste på Tinder er meget ærlige, måske endda for ærlige.. kan man være det? – øh ja i nogen sammenhænge synes jeg måske ikke at man skal brænde igennem med så ærlige svar at de kan blive ubehagelige. (og ja, jeg er sygt dobbeltmoralsk lige nu, da jeg nok selv har været ALT for ærlig på Tinder. Dog ikke ubehagelig! Tror jeg da ikke?!)

Der er sindssygt mange turister, som ikke kun er på appen for at få sex, ja som nævnt før brugte jeg selv appen, da jeg flyttede til Amsterdam for også at udvide mit netværk. Det giver også god nok mening, hvis du kun er i byen for weekenden så vil du jo bare gerne have noget selskab måske? …who knows?! Er der en ting som de fleste Tinder brugere ikke er ærlige omkring; er om hvor længe de har været på appen. Ja, ifølge de fleste derude så er alle “nye” på Tinder. Just saying! 😉

Til sidst blev jeg træt af lortetefter at have udviklet et on/off forhold med Tinder appen kom jeg frem til at det nok bare ikke var det rette sted for mig. Vi ved jo alle sammen godt at de der on/off forhold bare ikke fungerer og især ikke med en dating app. Det var på tide at move on og get back into reality.

Da jeg endelig fandt roen i mig selv og havde planlagt at gå på jagt i den virkelige verden, så skete der selvfølgelig det, at jeg mødte en sød fyr. Ligeså snart man stopper med at lede, ja så kommer kærligheden sku til en og banker på døren. Sådan har det ihvertfald altid været med mig. Når jeg endelig siger til mig selv; Så! Nu skal jeg bare bruge tid på mig selv og ligesom “date” mig selv, så er det altid sådan at der skal komme en skøn og dejlig fyr ind i mit liv. Og det var lige nøjagtigt det, som der skete, da jeg mødte min nuværende kæreste Nick.

Hvordan jeg mødte min kæreste

Tinder Dating

Efter et par tragiske date’s og et længevarende on/off forhold med Tinder kom jeg frem til at det nu endelig var tid til at gå på jagt ude i virkeligheden … Sidste år i April kom min bedsteveninde for at besøge mig i Amsterdam. Vi skulle på festival og have en rigtig tøse/party weekend. Det skal lige siges at min BF havde alt held og lykke i verden med denne app, hun matchede med hot guys og gik på en masse gode date’s.

Hun overbeviste mig derfor om at få mit spil på igen og sætte hele min Tinder profil op igen … men hey denne gang var den “on fleeek”! Jeg følte at den var hjemme denne gang, måske med min nye profil at jeg kunne tiltrække normale fyre der ville matche med mig og omvendt. hahah men det samme skete skete igen og igen.

Efter at min BF kom hjem til London, hvor hun bor, chattede vi en aften om, hvordan det gik, i ved nok de der normale veninde beskeder om alt muligt lort der egentlig ikke er vigtigt. Jeg spurgte Tinder/selfie queen hvad hun lavede, og hun fortalte mig, at hun faktisk lige i sekundet sad og skrev med en super sød fyr fra Amsterdam, som hun “guess what”? – selvfølgelig havde matchet med på Tinder.

Mine reaktion var noget i den her retning; “Biiiiitch du skal ikke stjæle alle mændene i Holland fra mig, mens du selv befinder dig i London, be in your own zone!” fra det øjeblik drejede hele situationen 180 grader, og rutsjebanen var begyndt! Pludselig blev jeg sat op på en “blind date” med den fyr som hun skrev med. Og før jeg blinkede med øjnene havde jeg fået en besked fra min kommende blind date:

“Hej Julia, jeg er din blinde date til næste lørdag”

Mit svar var super cool og kostbart, jeg skulle jo virke som om jeg var lidt mystisk og not desperat at all!:

“Nå … hej Nick!”

Det næste der skete var, mig der gjorde mig klar til min date lørdag aften, efter en vild aften i byen i Amsterdam. Jeg var kommet hjem tidligt om morgenen ret så fuld, som altid (det kan de fleste af mine venner nok godt skrive under på). Tømmermanden tog  derfor over denne lørdag og ønskede at annullere daten hundrede gange.. Men i sidste ende var jeg alt for nysgerrig til at møde denne søde fyr, som jeg faktisk havde stalket lidt på Instagram og til min glæde fundet ud af at han var en høj, flot og mørkhåret fodboldspiller, så jeg endte med at tage afsted!. Vores date endte ud i at vi mødtes igen, og igen og på tredje date tog vi et smut til Milano. Vi blev kærester nogle måneder senere hen og har været det lige siden.

 

Så apropo Tinder, så føler jeg lidt at jeg har mødt min kæreste indirekte på Tinder. Min bedsteveninde matchede med ham, men de skrev kun frem og tilbage på venne basis og det ville aldrig blive til noget. Mange har spurgt om jeg ikke synes det er mærkeligt at det er min veninde der skrev med ham først. Men jeg synes ikke rigtig det påvirker mit forhold overhovedet! Jeg er ikke et sekund i tvivl om at Nick han er smask forelsket i mig, og gerne vil være sammen med mig. Og jeg er ikke et sekund i tvivl omkring at min bedsteveninde har sat os op på en blind date fordi hun følte at vi kunne blive til noget godt, som vi så også er blevet. <3

Hugs & Kisses
Julia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A fashion rule not to break: Mit første Interview som Influencer af LookVine