Vestergadefesten: Jeg sælger ud af garderoben til Vestergadefest i Aarhus

A fashion rule not to break: Mit første Interview som Influencer af LookVine

fashion-rule

Heey cuties, 

Jeg har været så heldig at være med i et interview på “LookVine” som er en digitalt livsstil blog med fokus på høj kvalitet indhold fra top-notch influencers. De deler indhold fra Influencers med en god  historie af indhold og med følgende kvaliteter.

  • Stigning af følgere og aktivitet
  • Kvalitet og originalt indhold
  • Rød tråd
  • Et rent og redaktionelt design.

Alle de kvailiteter er jo nogen vi alle bloggere/influencers stræber efter, så jeg er da meget begæret over at blive udvalgt. Jeg skulle give mit bud på en “Fashion Rule Not To Break” som i kan læse alt om på dette link: “5 Instagrammers And Their Views About Casual Wear”.

 

Jeg håber i har lyst til at læse indlægget og hvis ikke i allerede har set det, så har de førhen delt et indlæg omkring “Street style looks your wardrobe needs this spring”.  Tjek dem da lige ud, det ville betyde sindsygt meget!

Dette blev et kort indlæg fra mig denne gang, jeg har super travlt på det sidste med nogle personlige ting i mit liv, såsom at arrangere alt iforhold til at jeg jo skal flytte snart og rejse. Men jeg arbejder stærkt på nyt og cool content, så jeg håber i følger med og hold endelig øje på bloggen og ikke mindst Instagram.

Hugs & Kisses
Julia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vestergadefesten: Jeg sælger ud af garderoben til Vestergadefest i Aarhus