Travel: New beginnings and upcoming travel destinations

Vestergadefesten: Jeg sælger ud af garderoben til Vestergadefest i Aarhus

Vestergadefesten

(Minimum Lilla Læder Jakke Sælges for 1000kr. Kan findes på min Tradono shop side)

 

Heey babes,

Vestergadefesten i Aarhus afholdes nu på lørdag og i kan tro jeg har set frem til denne hyggelige begivenhed. Nu hvor jeg selv bor på Vestergade, så er det er bare en mega hyggelig ting at være med til. Alle beboer på gaden er ihvertfald altid i festhumør også kommer der selvfølgelig også mange udefra. Jeg sælger ud af garderoben nu på lørdag til Vestergadefesten i Aarhus, og jeg har virkelig mange lækre ting jeg gerne vil af med.

Vestergadefesten afholdes hvert år i Aarhus på Vestergade (sjovt nok) og er en virkelig hyggelig begivenhed med masser af musik, god mad, og lækre drinks. De forskellige cafeer og foreninger sørger for at have borde ude og lukker vejen ned så man frit kan gå rundt uden biler eller cykler der kommer farende igennem gaden. Jeg elsker begivenheden og for mig minder den lidt om Mejlgade for mangfoldigheden, dengang det blev afholdt. Især nu hvor vejret også bliver godt er det da en oplagt mulighed at spendere sin lørdag på til Vestergadefesten.

 

Lidt praktisk info:

Jeg står på loppemarkedet fra 10-16 til Vestergadefesten, som kommer til at befinde sig ved lokalcenter møllestien på vestergade.

I kan se begivenheden på Facebook her; “Vejfest i Aarhus

Så det kunne først og fremmest være mega lækkert, hvis i gad at komme et smut forbi og hilse på mig. Jeg håber da også at mine ting kan falde i nye hænder<3 Hvis i ikke kan komme med til Vestergadefesten, så kan i jo altid tage et kig på min “Tradono shop side“.

 

Lige lidt noget andet her til sidst. Jeg begynder fremover at skrive alt mit indhold på dansk. Man kan nu øverst på bloggen ændre sprog og få sin tekst oversat. Min Instagram vil fortsat køre med engelsk tekst. Jeg håber i stadig vil læse med selvom der kommer til at ske få ændringer iforhold til der her med sprog. Ellers skulle bloggen gerne være oppe at køre 100% snarest. 

Jeg beklager på forhånd for de mange kommende grammatik fejl 😀 😀 

Hugs & Kisses
Julia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travel: New beginnings and upcoming travel destinations